Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

HAYDİ YERKÖY, TAKIMINA SAHİP ÇIK!

HAYDİ YERKÖY, TAKIMINA SAHİP ÇIK!
22 Kasım 2021 - 17:15

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Yerköy Bağlarbaşı Spor ve Yozgat Tuzkaya Spor karşısında istediği sonucu alarak lig’e iyi başlayan Yerköy Bağlarbaşı Spor Sahadan 6-1 galibiyetle ayrıldı.
Karşılaşmaya hızlı ve atak bir futbolla başlayan Yerköy Bağlarbaşı spor maç sonunda sahadan 6-1 galibiyet ile ayrıldı.
Yerköy Bağlarbaşı Spor Yeni Hocası Ramazan Fidancının verdiği taktik ve yeni transferlerle Yerköy Bağlarbaşı Spor yeni bir hava yakaladı. Tüm imkanlardan yoksun ve kendi imkanlarıyla takımı ayakta tutmaya çalıştıklarını belirten Ramazan Fidancı Hedeflerinin BAL Ligi olduğunu belirterek, Belediyelerden ve Yerköy’ün ileri gelenlerinden maddi ve manevi olarak takıma destek çağrısında bulundu.
Fidancı, takımın akşam antrenmanları için şehir stadyumunda ışıkların açık tutulması için yetkililere de seslenerek, tüm tüm spor sever vatandaşları Cumartesi günü Yerköy Şehir Stadyumunda Boğazlıyan Şeker Spor’la oynanacak maç’ta tribünde yer almalarını ve destek vermelerini istedi. Orhan Ekinci

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır