Karakoyunlu İlçesi’nde Sulama Kanalına Düşen Çocuklar Korku Dolu Anlar Yaşadı
Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesinde, sulama kanalına düşen bir çocuğu kurtarmaya çalışırken başka bir çocuk da suya kapılarak hayatta kalmak için mücadele verdi. Kanal kenarındaki otlara tutunarak tehlikeli durumu atlatmaya çalışan iki çocuk, kendi çabalarıyla suyun akıntısına karşı koyarak facianın eşiğinden döndü.
Karakoyunlu ilçe merkezinde meydana gelen olayda, sulama kanalının üzerinden atlamak isteyen bir çocuk dengesini kaybederek suya düştü. Akıntıya kapılan arkadaşını gören diğer çocuk hemen yardım etmeye çalıştı ancak kurtarma sırasında o da dengesini kaybederek suya düştü. Zor anlar yaşayan iki çocuk, kanal kenarındaki otlara tutunarak akıntıya karşı koymayı başardı.
Birbirlerine destek olarak kanal kenarına ulaşan çocuklar, kendi çabalarıyla sudan çıkarak kurtuldular. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen çocukların bu anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
