Yerköy Haber Gazetesi

Kaymakam Muharrem Coşgun Yatılı Öğrencilerle İftarda Buluştu

Kaymakam Muharrem Coşgun Yatılı Öğrencilerle İftarda Buluştu
01 Nisan 2024 - 17:41

Yerköy İlçe Kaymakamı Muharrem COŞGUN, Şehit İdris Aydoğdu Fen Lisesi Öğrenci Pansiyonunda öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Necmettin SAĞLAM, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Hasan DOĞAN ve Doğan Kadir GENÇ, okul müdür ve pansiyon müdür yardımcısı ve öğrenciler katıldı.

Ramazan ayının birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirten Kaymakam COŞGUN, iftar yemeği sonrası yapmış olduğu konuşmasında “Geleceğimiz olan siz değerli gençlerimizin en iyi koşullarda yetişmesi için elimizden geldiğince çalışma gayreti içerisindeyiz. Bugün de burada geleceğimizi oluşturan siz değerli gençlerimiz ile bir arada iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuzun pansiyonunda kalan siz değerli öğrencilerimizin rahat edebileceği her türlü olanakları devlet olarak sunma çabası içerisindeyiz. Bütün öğrencilerimizin eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Bu güzel davetten dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Okul Müdürlüğümüze ve siz değerli öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin şimdiden ramazan bayramını kutluyor. Sevdiklerinizle nice bayramlar getirmenizi temenni ediyorum “dedi.

Fadime Laleli

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır