Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Köpek saldırısında yaralanan 3 yaşındaki bebek 34 gün sonra evine kavuştu

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, başıboş bir köpeğin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, başıboş bir köpeğin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan ve Ankara’da tedavi gören 3 yaşındaki çocuk, beş operasyon geçirdikten sonra 34 gün sonra evine döndü. Baba, uzun süren tedavi sürecinin ardından çocuğuna kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Köpeğin resmi sahibi olmayan kişinin, olayla ilgili soruşturma başlatılmasının ardından baba Salih D.’ye para teklif ettiği belirtildi.
Olay, 20 Mart günü Anbar Mahallesi Beydağ Sokak’ta meydana geldi. Başıboş köpek, sokakta oyun oynayan 3 yaşındaki A.D.’ye saldırdı. Çocuk ağır yaralanırken, ihbar üzerine polis, sağlık ve belediye ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemi aldı, sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çocuk Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi edildi. Köpek, belediye ekipleri tarafından uyuşturularak barınağa götürüldü. Çocuk, başından ve bacaklarından aldığı ağır yaralar nedeniyle Kayseri Şehir Hastanesi’nde müdahale edildikten sonra daha fazla tedavi için Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.
Olayın ardından yapılan soruşturmada köpeğin kayıt altına alınmadan sahiplenildiği ve köpeğin saldırısını gerçekleştiren kişinin kimliğine ulaşıldı. Tarım İl Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerekli cezai işlemler yapıldı. A.D.’nin iyileşme süreci devam ederken baba Salih D., çocuğunun evine dönmesinin mutluluğunu yaşadığını ve hala tedavi gördüğünü ifade etti. Ayrıca, mahalle bakkalı aracılığıyla kendilerine para teklif edilerek şikayetçi olmamaları istendiğini belirterek, hakkını aramaktan vazgeçmeyeceklerini ve şikayetçi olduklarını söyledi.

Antalya sokakları, Galatasaray’ın 3-0’lık zaferinin coşkusuna ev sahipliği yaptı. Sarı-kırmızılı
Sıradaki Haber Antalya’da derbi galibiyetini kutlayan bir taraftar bıçakla yaralandı