Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuytulcu olduğu öne sürülen iki kişi yol kesip otomobil durdurdu

Adana’ya gelerek Alparslan Kuytul ve çevresiyle ilgili içerikler paylaşan Fırat

Adana’ya gelerek Alparslan Kuytul ve çevresiyle ilgili içerikler paylaşan Fırat Avcı’nın, “Kuytulcu” olduğu öne sürülen iki kişi tarafından yolu kesilerek aracının durdurulması sonucunda aralarında bir tartışma yaşandı.
Adana Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, “Alparslan Kuytul Suç Örgütü”ne yönelik gerçekleştirilen operasyonda, Alparslan Kuytul ve eşi Semra Kuytul dahil 35 şüpheli tutuklandı. Diğer 18 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3 şüpheli ise savcılık tarafından serbest bırakıldı ve tutuklananlar cezaevine gönderildi.
Sosyal medyada “Kuytulcular” ile ilgili paylaşımlarda bulunan Fırat Avcı, operasyonu izlemek üzere Adana’ya geldi. Adliye önünde bulunan Rıdvan adlı bir kişi ve yanındaki bir kişi, Avcı’nın aracını vurarak yolu kesmesi üzerine aralarında kısa süreli bir tartışma yaşandı.
Avcı, aracını durdurup kişilerle tartışmaya başladı. Rıdvan, Avcı’ya neden geldiğini sorduğunda, Avcı karşılık vererek “Geldim işte, ne yapacaksınız? Aracıma niçin vurup yol kesiyorsunuz?” dedi.
Tartışma, Avcı’nın olay yerinden ayrılmasıyla sona erdi.

Bozcaada ilçesinin açıklarında bulunan bir ticari gemide rahatsızlanan bir personelin
Sıradaki Haber Bozcaada açıklarında gemide rahatsızlanan personelin tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi