Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mersin’de zehir tacirlerine şafak operasyonu: 43 gözaltı, 448 bin sentetik hap ele geçirildi

Mersin’in Tarsus ilçesinde, zehir tacirleriyle mücadele kapsamında sabah erken saatlerde

Mersin’in Tarsus ilçesinde, zehir tacirleriyle mücadele kapsamında sabah erken saatlerde büyük çapta bir operasyon düzenlendi. Operasyonda 43 şüpheli yakalanırken, 448 bin 71 adet sentetik hap ile 8 kilo 551 gram çeşitli uyuşturucu ele geçirildi. Mersin Valisi Atilla Toros, Tarsus ilçesinde gerçekleştirilen operasyonun önemine vurgu yaparak, başarılı bir operasyon gerçekleştirildiğini ifade etti.
Operasyon hakkında bilgi veren yetkililere göre, Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında geniş kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında tespit edilen uyuşturucu satıcılarına karşı jandarma özel ekiplerinin de katılımıyla şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 43 adreste yapılan baskınlarda 43 şüpheli yakalanırken, 448 bin 71 adet sentetik hap ile 8 kilo 551 gram çeşitli uyuşturucu madde ele geçirildi.
Operasyon ile ilgili olarak Vali Atilla Toros, Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Vali Toros, uyuşturucu tehdidiyle kararlı bir mücadele yürütüldüğünü belirterek, gençlerin ve toplumun geleceğini hedef alan uyuşturucu tehdidine karşı kararlılıkla mücadele ettiklerini vurguladı.

Antakya ilçesinde yer alan Bursa Kütahya Konteyner Kent’te meydana gelen
Sıradaki Haber Antakya’da konteyner kentte çıkan yangın kontrol altına alındı