Yerköy Haber Gazetesi

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN HASAN HAKANOĞLU’NA ZİYARET

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN HASAN HAKANOĞLU’NA ZİYARET
09 Mayıs 2024 - 14:55

Çiçekdağı Merkez Anaokulu Müdürü Yunus Yöndem, Anasınıfı öğretmeni Saadet Türk ve öğrencileri, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu’nu ziyaret makamında ziyaret etti.

Çiçekdağı Merkez Anaokulu Öğretmeni Saadet Türk, Pembegüller Sınıfı ile kuruculuğunu yaptığı e-Twinning projesi RECYCLE ME (Beni Dönüştür) projesi ile sınıflarda ve evlerde bulunan artık malzemeler ile sanat etkinlikleri düzenleyerek ve bu kapsamda Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu’nu ziyaret edip, ilçenin belirli bölgelerine geri dönüşüm kutuları konmasını talep ettiler.

Başkan Hasan Hakanoğlu, Çiçekdağı Merkez Anaokulu Eğitimcileri ve geleceğimizin teminatı sevgili yavrulamızın ziyareti ile günümüze güzel ve umutlu başladık. Onların gözlerinde ki ışık, yapacağımız işlerimizde yolumuzu aydınlatıyor.

Evlatlarımızın eğitim ve gelişimi için Çiçekdağı Belediyesi olarak, eğitim camiasının her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha belirtiyor, Ziyaretleri sebebiyle Okul Müdürümüz Yunus Yöndem ve öğretmenimiz Saadet Türk Hanım’a teşekkür ediyorum”dedi.

 

Orhan Ekinci

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır