Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ödemesini alamayan işçi, elektrik direğine çıktı

Çerkezköy ilçesinde bir işçinin alacağını alamadığını ileri sürerek intihar girişiminde

Çerkezköy ilçesinde bir işçinin alacağını alamadığını ileri sürerek intihar girişiminde bulunduğu bildirildi. Yaklaşık 2 saat süren ikna çabalarının ardından işçi, elektrik direğinden indirildi.
Olay, akşam saatlerinde Fatih Mahallesi Ambardere bölgesinde yaşandı. Bir inşaatta çalışan işçi, alacağını alamadığı iddiasıyla okul bahçesinde bulunan elektrik direğine çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, güvenlik önlemi alarak işçiyi ikna etmeye çalıştı.
İtfaiye ekipleri, işçinin düşme ihtimaline karşı direğin altında hazır beklerken, işçi yaklaşık 2 saatlik çabanın ardından indirildi. İşçinin alacağının bir kısmı ödendikten sonra ikna edildiği belirtildi. İndirilmesinin ardından çevre sakinleri rahat bir nefes aldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem, çevre iller
Sıradaki Haber Adıyaman’daki deprem Malatya’da da hissedildi