Samsun’da bir bıçaklı kavga sonucunda 3 kişinin yaralanmasıyla ilgili olarak adli makamlara gönderilen 2 şüpheli tutuklandı.
Olay, dün gece 23.00 sularında İlkadım ilçesinde Hançerli Mahallesi Firuzağa Sokak’ta gerçekleşti. Gürültü sebebiyle başladığı belirtilen bir tartışma hızla şiddetli bir kavgaya dönüştü. T.Ç. (47) sırtından, Ç.G. (59) sol koltuk altından ve Aydın Akçay (60) sol karın kısmından bıçak darbeleriyle yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, B.T. (19) ve Y.K.’yi (20) yakaladı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Savcılık, B.T. ve Y.K.’nin tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevkedildi ve mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
