Yerköy Haber Gazetesi

Trafik Kazası oranında Çelikli’den Yerköy’e kadar, Türkiye’de üçüncü sıradayız.

Trafik Kazası oranında Çelikli’den Yerköy’e kadar, Türkiye’de üçüncü sıradayız.
27 Haziran 2023 - 12:44

Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, trafik kazalarının genel olarak acele edilmesinden dolayı meydana geldiğini hatırlatarak, sürücülerin daha dikkatli ve saygılı olmalarını istedi. Bakıcı, karayolları tarafından bitirilmiş bir kilometre dahi yolun bulunmadığını ileri sürdüğü Yozgat’ta sürücülerin tali yoldan karayoluna çıkabilecek tarım makinalarına karşıda tedbirli olmaları gerektiğine dikkat çekti.
“ Yerköy’den Yozgat il sınırına kadar olan yerde Türkiye’de üçüncü sırada geliyoruz, kaza yapma oranında. Çelikli’den Yerköy’e kadar, Türkiye’de üçüncü sırada, en fazla kaza yapan bölgeler içerisinde. Bitirilmiş karayolu bir kilometremiz yok orada. Tam manasıyla, her şeyiyle, menfezi ile kavşağı ile korumasıyla tam manasıyla dört dörtlük bitirilmiş 1 kilometre yolumuz yok. Bunun için sürücülerden, şoför esnafımızdan, ticari arkadaşlardan biraz daha saygı istiyoruz çünkü siz her gün yoldasınız, bu adamlar bayramlık trafikçiler, yılda bir defa uzun yola çıkıyorlar. Onlara biraz daha anlayış gösterelim.”
BİÇERDÖVERLERE DİKKAT
Sekili’de, Yerköy’de. Bir hafta 10 güne kadar da Yozgat merkezde başlar, Sorgun’a doğru gider. Biçerdöverlere biraz daha dikkat edelim “dedi. Orhan Ekinci

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır