Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Trafik kazası sonrası araçtan kopan LPG tankı korku dolu anlar yaşattı

Erzurum’da, Çat Yolu Atlama Kuleleri’nin önünde meydana gelen trafik kazasında

Erzurum’da, Çat Yolu Atlama Kuleleri’nin önünde meydana gelen trafik kazasında araçtan kopan LPG tankı vatandaşlarda endişe yarattı.
Kazaya ilişkin elde edilen bilgilere göre ticari araç ile binek araç çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle binek araç kontrolü kaybederek orta refüje savruldu ve bir aydınlatma direğine çarparak devrildi. Bu şiddetli darbe sonucunda binek araç kullanılamaz hale geldi. Kaza sırasında otomobilin LPG tankı yerinden çıkarak araçtan dışarı fırladı. Olay yerine hızla ulaşan itfaiye ekipleri, olası bir patlama veya yangın tehlikesine karşı gerekli güvenlik tedbirlerini aldı. Araçtan yükselen dumanlar kısa bir panik havasına neden olurken, herhangi bir yangın çıkmadı.
Diğer taraftan devrilen direğin sebep olduğu hasar için gelen elektrik ekipleri de onarım çalışmalarına başladı. Kazada ne can kaybı ne de yaralanma meydana gelmediğini belirtmek gerek.

Manisa’nın Salihli ilçesinde, D300 karayolunda elektrikli bisiklet (Ekobis) ile motosikletin
Sıradaki Haber Salihli’de ekobis ve motosiklet çarpıştı: 3 yaralı