Trabzon’un Çaykara ilçesindeki Uzungöl beldesinde bulunan seyir terasında bir otomobil yamaçtan aşağıya yuvarlandı. Yemenli bir karı-koca olan 2 Arap turist kazada yaralandı.
Olay, saat 13.20 civarında meydana geldi. Araç manevra yaparken yamaçtan aşağı uçtuğu ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevkedildi. Uzun çabalardan sonra yaralı Yemenli turistler Hüseyin Abdullah B. (36) ve eşi Manrat Aidros A. (22) sedye ile ambulansla Of Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Ayrıca, kazada seyir terasının göle inen merdivenlerinde yürüyen Gürcü turist grubundan bir kişinin, otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulduğu belirlendi. Gürcü turistin de aracın altından kaçarken ayağının yaralandığı ifade edildi.
Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.
