Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

YERKÖY TAKIMINA SAHİP ÇIKIYOR!

YERKÖY TAKIMINA SAHİP ÇIKIYOR!
21 Kasım 2022 - 14:24

Yozgat Süper Amatör Liginde faaliyet gösteren Yerköy Bağlarbaşı Köseli Spor devrenin son maçında deplasmanda Bişek Spor ile 0-0 berabere kalarak, ikinci sıradaki yerini korudu.

Yerköy Bağlarbaşı Köseli Spor, 90 dakika boyunca mücadele ve pozisyona girmesine rağmen sonucu değiştiremedi. İTekbik Direktör Ramazan Fidancı bu sonucun Yerköy Bağlarbaşı Köseli Spor’a yararlı olduğunu söyledi. Köseli Spor Teknik Heyeti Ramazan Fidancı, Gökhan Selvi ve Takım Kaptanı Mehmet Yatmaz, başta Belediye Başkanımız Ferhat Yılmaz’a takıma maddi ve manevi yardımlarından dolayı teşekkürlerini sundu. Ayrıca Teknik sorumlu Ramazan Fidancı İlçemiz esnaflarından ASM İnşaat Adem Metin ve Seyit Boz, Atalay Petrol Fahrettin Atalay, BEK Kardeşler Kürşat BEK ve Yerköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Erol Akbaba’ya sonsuz şükranlarını sundu.

Ramazan Fidancı Yerköy Bağlarbaşı Köseli Spor’a Yerköy’de faaliyet gösteren diğer tüm iş adamlarının da destek vermelerini bekliyoruz” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır