Yerköy Haber Gazetesi

YERKÖY’LÜ ESNAF SÜLEYMAN YALÇINKAYA VE 30 MUHTARDAN VEKİLLERE TBMM’DE KUTLAMA ZİYARETİ

YERKÖY’LÜ ESNAF SÜLEYMAN YALÇINKAYA VE 30 MUHTARDAN VEKİLLERE TBMM’DE KUTLAMA ZİYARETİ
01 Temmuz 2023 - 16:20

Yerköylü esnaf Süleyman Yalçınkaya beraberinde Yerköy’den 30 muhtar ile birlikte Ak Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan ile MHP Milletvekili İbrahim Ethem Sedef’i makamında ziyaret ederek tebriklerini ilettiler.

Ziyaret anısına tablo hediye eden Süleyman Yalçınkaya, yaptığı açıklamada; Yozgat’ın Ak Parti’ye ve Cumhur İttifakına en fazla destek veren iller arasında yer aldığını hatırlatarak, bu başarının mimarı Abdulkadir Akgül, Süleyman Şahan ve Ethem Sedef’i hem tebrik etmek hem de milletvekilliklerinin hayırlı olması dileğinde bulunmak için Meclis’te ziyaret ettiklerini söyledi.

Yalçınkaya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Çok değerli vekillerimizi yaklaşık 30 mahalle ve köy muhtarlarımızla ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunduk. Sayın Akgül, gerek geçmiş vekillikleri tecrübesi ve gerekse TESKOMB Genel Başkanı olması hasebiyle ülkemizde marka olmuş bir isim. Aynı şekilde partimizin her kademesinde görev almış genç, dinamik, çalışkan ve mütevaziliği ile ön plana çıkan Sayın Süleyman Şahan da Yozgat’ımıza en iyi şekilde hizmet edecektir. Diğer taraftan Cumhur İttifakı’nın ortağı olan MHP’nin Yozgat Milletvekili Sayın İbrahim Ethem Sedef’te Yozgat’ımızın tanıdığı, sevdiği, gönül kapısının her zaman hemşehrilerine açık olduğu bir isim. Yozgat’ımız bu yeni dönemde de kıymetli vekillerimizin sayesinde en iyi hizmetleri alacağına yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle muhtarlarımız adına Sayın vekillerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Orhan Ekinci

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır