Çaycuma ilçesinde bulunan 4 katlı bir binanın çatısında gece saatlerinde başlayan yangın paniğe yol açtı. Yaklaşık 1.5 saat süren müdahale sonucunda yangın kontrol altına alındı ve can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.
Yangın, Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı üzerindeki 4 katlı binanın çatısında çıktı. Olayın sebebi henüz belirlenemedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Çaycuma Belediyesi İtfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın sırasında binada bulunan kişiler tahliye edildi. Binanın zemin katında bir banka şubesi bulunduğu belirtildi ve yangın söndürüldü.
Yangın sonucunda can kaybı veya yaralanan olmazken, çatıda maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılmak üzere inceleme başlatıldı.
