Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç kadın evde silahla göğsünden vurulmuş halde ölü bulundu

Antalya’da, 25 yaşındaki yabancı uyruklu bir sera işçisi kadın, göğsünden

Antalya’da, 25 yaşındaki yabancı uyruklu bir sera işçisi kadın, göğsünden silahla vurularak evinde ölü bulundu. Polis, silahı bulamazken, olay yerine gelen genç kadının kız kardeşi büyük bir üzüntüyle karşılandı.
Olay, Kepez ilçesi Şelale Mahallesi’nde saat 20.30 sularında meydana geldi. İhbar üzerine eve gelen polis ve sağlık ekipleri genç kadının yaşamını yitirdiğini tespit etti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Vahda Şevah adındaki kadının öldüğünü belirlerken, silah veya kovan bulunamadı. Olayın şüpheli olması üzerine polis, genç kadının ailesiyle konuşarak olayı araştırıyor.
Vahda Şevah’ın eşi H.B.’nin olay anında evde olmadığı ve polis tarafından ifadesine başvurulmak üzere götürüldüğü öğrenildi. Kadının cansız bedeni otopsi için morga kaldırılırken, kız kardeşi ise sinir krizi geçirerek sakinleştirilmeye çalışıldı. Polis, olayda kullanılan silahı bulmak için çalışmalarına devam ederken, cinayetin detayları araştırılmaya devam ediyor.

Malatya’da bulunan Hurdacılar Sitesi’nde meydana gelen yangın hızla yayılarak geniş
Sıradaki Haber Malatya’da Hurdacılar Sitesi’nde korkutan yangın: Alevler gökyüzünü kapladı