Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mardin’deki feci kazada hayatını kaybeden genç kız gözyaşları arasında toprağa verildi

Bilecik’ten Mardin’e geziye giden ve feci bir kaza sonucu hayatını

Bilecik’ten Mardin’e geziye giden ve feci bir kaza sonucu hayatını kaybeden Endüstri Mühendisi Melek Durmuş, bugün gözyaşları arasında sonsuzluğa uğurlandı.

Kazanın yaşandığı nokta, son günlerde Mardin’in Artuklu ilçesi Akıncı Mahallesi oldu. Olay, seyir halindeki 47 AAV 059 plakalı tır ile 34 SB 6901 plakalı otomobilin sürücülerinin kontrolü kaybetmesi sonucu gerçekleşti. Kazada, araçta bulunan Melek Durmuş (26) olay yerinde hayatını kaybederken, Ayşenur Kutukçu (26) ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Kazada kaybettiğimiz iki arkadaşın cenazeleri memleketleri Bilecik’e gönderildi.

Melek Durmuş’un cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip Bilecik merkezinde bulunan İmam Hatip Tatbikat Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Pelitözü Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Melek Durmuş, emekli Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Şube Müdürü Yılmaz Durmuş’un kızıydı. Cenazeye ailesi, yakınları ve arkadaşları katılarak büyük bir üzüntü yaşadılar.

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Başkan Yardımcısı Sabri Çobanoğlu, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve birçok il müdürü ile siyasi parti temsilcisi cenazeye katılarak başsağlığı dileklerini iletti.

Diğer taraftan, kazada hayatını kaybeden Ayşenur Kutukçu’nun cenazesi de bugün Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde bulunan Çarşı Cami’de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bahçelievler Mahallesi Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde meydana gelen şiddetli yağış sonucu kayganlaşan yolda
Sıradaki Haber Tosya’da otomobil takla attı: 2 yaralı