Yerköy Haber Gazetesi

OSB’de üretim durmadı!

OSB’de üretim durmadı!
29 Ocak 2022 - 12:17
Yozgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.
İran tarafından gelen doğal gaz iletim hattındaki arıza nedeniyle TEİAŞ, tüm OSB’lerde elektrik kısıtlamasına giderken, Yozgat’ta alınan tedbirler sayesinde çarklar döndü.
Yozgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.
Yozgat Valisi Ziya Polat başkanlığında Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen Toplantıda OSB’nin mevcut durumu, üretim, istihdam ve nitelikli iş gücü, şehrin sosyal ve ekonomik verileri, koronavirüs salgınını önlemeye yönelik aşı çalışmaları görüşüldü.
Vali Polat, İran’ın Türkiye’ye gaz sevkiyatını durdurmasının ardından organize sanayi bölgesinde herhangi bir sorun yaşanmaması için tedbirler alındığını söyledi.
OSB’de stok üretim yapan firmaların geçici olarak işçileri izne çıkardığına değinen Vali Polat, diğer firmaların da üretimlerini sürdürdüğünü kaydetti.
Vali Polat, “Yiğitler Şehri Yozgat’ımızı da üreten, istihdam sağlayan, ülke ekonomisine katkıda bulunan insanımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Vali Polat, Yozgat OSB’de sevindiren gelişmeler yaşandığını belirterek, istihdam sayılarının artacağını ifade etti.
Vali Polat, yiğitler şehri Yozgat’ta üreten, istihdam sağlayan, ülke ekonomisine katkıda bulunan insanımızın her zaman yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti.
Vali Polat, ”Her zaman iş insanlarımızın, yatırımcılarımızın yanındayız. Yatırımcının önünü açma noktasında Valilik olarak bize düşen yardımı yapmaya hazırız. Bu şehrin menfaatlerini hep birlikte korumak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
Vali Polat, Yozgat’ın yatırımlarla da hızla büyümeye devam ettiğini, üzerinde çalışılan yeni yatırım alanlarıyla, cazibe merkezlerinden birisi haline geleceğini belirterek yatırım yapmak isteyen sanayici ve iş insanlarımızın her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Orhan Ekinci

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır