Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pazar alanında ölü bulundu, kimliği parmak izinden belirlendi

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde pazar alanında boş bir şekilde yatan bir

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde pazar alanında boş bir şekilde yatan bir erkek cesedi bulundu. Kimliği olmayan cesedin kimliği, polis ekiplerinin parmak izi incelemesi sonucu belirlendi.
Olay, Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılarık Mahallesi’ndeki 1180. sokaktaki pazar alanında meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, hareketsiz yatan kişinin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Kimliği henüz belirlenemeyen şahsın kimliği için parmak izi analizi yapılırken, yapılan inceleme sonucunda 48 yaşındaki Cüneyt Dönmez olduğu belirlendi.
Olay yeri inceleme ekipleri, pazar alanı ve Dönmez’in bulunduğu noktada detaylı inceleme yaptıktan sonra Dönmez’in cansız bedeni, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Elazığ’ın Palu ilçesinde gece saatlerinde dağlık alanda başlayan yangın, ekiplerin
Sıradaki Haber Elazığ’da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü