Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Suriye’nin en büyük inşaat fuarı 24. BUILDEX, 100’ü aşkın Türk firmasının katılımıyla Şam’da açıldı

Suriye’nin başkenti Şam’da düzenlenen 24. BUILDEX Suriye Uluslararası İnşaat Fuarı,

Suriye’nin başkenti Şam’da düzenlenen 24. BUILDEX Suriye Uluslararası İnşaat Fuarı, yoğun katılımla ziyaretçilere kapılarını açtı. Yerel Yönetim ve Çevre Bakanlığı himayesinde gerçekleştirilen fuar, Suriye pazarını uluslararası yatırımcılar ve sektör temsilcileriyle buluşturarak bölgesel kalkınma, yeniden yapılanma ve mega altyapı projelerini merkezine alıyor. Pyramids Grup Fuarcılık organizasyonuyla düzenlenen fuarda Türkiye’den 100’ün üzerinde önde gelen inşaat ve yapı sektörü firması katılım gösteriyor.

Fuar, inşaat malzemelerinden elektrik sistemlerine, enerji çözümlerinden akıllı bina sistemlerine kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteren Türk şirketlerini bir araya getiriyor. Pyramids Grup Fuarcılık tarafından sağlanan bilgilere göre, Türkiye Pavilyonu uluslararası katılımcılar arasında dikkat çeken bir yer edinirken fuar, 140 bin metrekarelik devasa bir alanda gerçekleşiyor.

BUILDEX 2026, uluslararası üreticileri, bölgenin önde gelen yüklenicilerini ve yatırımcılarını bir araya getirerek sektördeki önemli bir buluşma noktası haline geliyor. 700’ün üzerinde seçkin katılımcının yer aldığı fuarda, bin 400’ü aşkın ulusal ve uluslararası marka ürün ve teknolojilerini sergiliyor. Ayrıca 130 binin üzerinde profesyonel ziyaretçinin beklendiği fuarda, yapı kimyasallarından iş makinelerine kadar birçok sektör bileşeni bir araya geliyor.

Fuarın açılışına bölge hükümetinden 8 bakan, Şam Valisi, diplomatik misyon temsilcileri ve çeşitli ticaret odalarından üst düzey delegasyonlar katılım gösterdi. Ayrıca fuarda, 51 ülkeden temsilciler yer aldı. Organizasyon komitesi, fuarın yalnızca ürün sergileme alanı olmadığını vurgulayarak, bölgesel altyapı yatırımlarının, yeniden yapılanma projelerinin ve uluslararası ticaret ilişkilerinin şekillendiği önemli bir platform haline geldiğini belirtti.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, gelecek mayıs ayında sona erecek cumhurbaşkanlığı
Sıradaki Haber Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic’den istifa kararı